CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 13, 2009

clone wars

myb cik ar ade kapal2 nir.
cantik, tapi lembab, (jalan terkedek2, nak tembak pun lambat.)


ni sebenarnye orang, ingat betul2 robot..







kapal nir cantik..







sekali tembak, abis seme..










r2d2 pun ade, dye tak boleh cakap,cume cakap (tututttt)hehee





best ler pulak tengok citer nir, banyak action.. patut ler cik ar suke giler kat perang2 bintang2 nir..hehee... semalm tengok kat cartoon network, 50minit jer, tapi sonok.. myb lain ler ngan star wars yang betul2, coze ni cloner dan cartoon, bukan orang betul2...tapi kalu bahase bi aku tak paham..






2 comments:

imine said...

jelesnyaaaa .. cik x de cartoon network.

best tak citer tu? mudah2an ada DVD dia kuor nanti.

SW le citer paling best kat dunia ni heheh.

iljimae-san said...

nanti cik pinjamkan cd tau..hehee..

best ler gak.. tapi macam cite berepisode..